Üdvözli Önt a Digitalkey Kft!

Az integrált ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek szakértője

Jól tudjuk, hogy a legtöbb cégvezető egy valóban eredményesen működő vállalkozás alappillérei közé sorolja az ügyviteli rendszer hatékonyságát. Ha átlátható adatbázis helyett csak egy adathalmazzal kénytelen dolgozni, akkor itt az ideje olyan rendszerre váltani, amely a cég profiljához illeszkedően képes releváns információkat szolgáltatni.

Tisztelettel:
Budai Attila, ügyvezető

CMenu

(WordPress nyelvválasztó menü plugin)

A CMenu plugin lehetővé teszi, hogy wordpress oldalunkat többnyelvű oldallá alakítsuk.

WERP
(Webes vállalatirányítási rendszer)

Cégünk vállalatirányítási rendszere oly módon üzemel, hogy Önnek a biztonságos internetes felhőtárhelyek jóvoltából semmi másra sincs szüksége, mint internetkapcsolatra a garantáltan védett adattárolási lehetőséget tekintve. Ezzel időt és pénzt spórolhat.

Restaurant system
(Éttermi rendszer)

Ma már nem üzemelhet hatékonyan egy étterem, egy kávézó, egy pub, vagy éppen egy cukrászda anélkül, hogy ne használna gyorsan kezelhető, mindazonáltal egyszerűen alkalmazható ügyviteli rendszert a napi forgalom adatkezelésére, s a rendelések zökkenőmentes és minél gyorsabb abszolválására.

rsystem

Feliratkozás hírlevélre: (Értesítünk, ha valamilyen eseményt/akciót szervezünk. Nem SPAM-elünk, maximum 1 levél 3 havonta)

  Azonnali üzenet küldése:

  Digitalkey Kft

  Integrált ügyviteli megoldások

  1154 Budapest, Dessewffy Arisztid utca 116.
  Tel: +36 30 982 90 11
  e-mail: attila.budai[kukac]digitalkey.hu

  Attila Budai

  Budai Attila

  ügyvezető, informatikus-mérnök

  Comments are closed.