dkPassword: | Böngésző-kiegészítő egy kényelmes, biztonságos és gyors módja annak, hogy jelszavainkat egy helyen tároljuk, és gyorsan hozzáférjünk hozzájuk szükség esetén. | Digitalkey

dkPassword - Böngésző-kiegészítő egy kényelmes, biztonságos és gyors módja annak, hogy jelszavainkat egy helyen tároljuk, és gyorsan hozzáférjünk hozzájuk szükség esetén.

Kezelje jelszavait egyszerűen a dkPassword böngésző bővítménnyel

A dkPassword böngésző bővítmény segítségével egységes formában kezelheti jelszavait, és akár könyvjelzőként is használhatja. A bővítmény képes eltárolni a weboldalakon használt jelszavakat a felhasználó jóváhagyása után, majd a weboldal ismételt meglátogatásakor automatikusan kitölti a felhasználónevet és a jelszót. A jelszavak biztonságos kezelését egy mesterjelszó védi, amely mind a bővítményen belül, mind a tárolás helyén garantálja, hogy illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá.

Miért válassza a dkPassword bővítményt?

  1. Egységes jelszókezelés: Minden jelszavát egy helyen tárolhatja.
  2. Automatikus kitöltés: Gyors és egyszerű belépés kedvenc weboldalaira.
  3. Mesterjelszó védelem: Magas szintű biztonság, amely biztosítja, hogy csak Ön férhet hozzá jelszavaihoz.
  4. Keresési funkció: Könnyedén kereshet az elmentett jelszavak és URL-ek között.
  5. Közvetlen navigáció: Az elmentett weboldalakra közvetlenül a bővítményből navigálhat.

Kompatibilitás és jövőbeli tervek

Jelenleg a dkPassword bővítmény Windows operációs rendszeren működik, és kompatibilis a Chrome, Firefox és Edge böngészőkkel. Tervezzük az Android és MacOS verziók elkészítését is, hogy még több felhasználó számára tegyük elérhetővé.

Biztonság és jelszóválasztás

A biztonság nagyban függ a választott jelszó minőségétől, ezért kérjük, válasszon erős jelszót. A mesterjelszó használatával biztosíthatja, hogy jelszavai mindig védettek maradjanak.

Háttérben futó alkalmazás

A dkPassword bővítmény helyes működéséhez szükséges egy háttérben futó alkalmazás, amelyet külön kell telepíteni. Az alkalmazás letöltési linkje megtalálható a bővítményen belül is.

Comments are closed.