WERP - Webes vállalatirányítási rendszer

(Web Enterprise Resource Planning)

Innováció a vállalatirányításban

Ma már nem nyújtanak elegendő lehetőséget az olyan vállalatirányítási rendszerek, melyek nincsenek megfelelő összhangban az informatika vívmányaival. Minden olyan előny lehetőségeit érdemes ugyanis kiaknázni, melyek abból fakadhatnak, hogy a rendszer adatait nem kell egy saját eszközön tárolni, illetve azok biztonságáért sem szükséges külön, mondjuk így – fizikai lépéseket tenni.

Cégünk vállalatirányítási rendszere oly módon üzemel, hogy Önnek a biztonságos internetes felhőtárhelyek jóvoltából semmi másra sincs szüksége, mint internetkapcsolatra a garantáltan védett adattárolási lehetőséget tekintve. Ezzel időt, pénzt és nem kevés fizikai teret spórolhat.

Ami pedig talán még ennél is fontosabb, a vállalatirányítási rendszert nem kell Önnek működtetnie, hiszen szolgáltatásunk keretein belül a rendszer kezelésének feladatát is ellátja a Digitalkey Kft.

Rendszerünket felhasználóink tehát az interneten, vagy intraneten keresztül használhatják, számítógépükön semmilyen adatot nem kell tárolniuk, ennek megfelelően komolyabb biztonsági intézkedésekre sincs szükség, hiszen mi mindenről gondoskodunk.

Testreszabás

A rendszerünk teljes mértékben testre szabható, így az Ön igényeit a legmesszebb menőkig figyelembe vesszük.

Folyamatos fejlesztés

Amikor Ön birtokba vette a rendszert, a fejlesztés nem ért véget. Új funkciókkal, új modulokkal bővítjük a hatékonyság és a kényelem jegyében.

0-24h online elérés

Magasfokú rendelkezésre állásal biztosítjuk a zavartalan működést. Folyamatos üzemeltetés, gyors hibaelhárítás, biztonságos és védett kapcsolat.

WERP rendszerünk az alábbi modulokból épül fel:

Pénzügy-Számvitel

Vevő/Szállító számla kezelés, Devizás számlák kezelése Banki kivonatok Pénztárak Vegyesnapló ÁFA listák

Eszközgazdálkodás

Kartonok kezelése, Több értékváltozat kezelése, Csoportos ÉCS számítási lehetőség, Nyilvántartásra kerül minden tartozék

Termelésirányítás

Teljes gyártási folyamat követés, Selejt pótlás, Munkalap, Készre jelentés (lezárás), LOG (napló)

Anyaggazdálkodás

Raktári mozgások (szállítólevelek), Többszintű készletkezelés és kimutatás, FIFO készletkönyvelés, Leltározás, Készlet alábontási lehetőség

Bérszámfejtés

Személyi adatok karbantartása, Szerződések karbantartása, Automatikus könyvelés, Egyéni számfejtési algoritmus

Munkalapkezelés

Csoportos időadat megadás, Kapcsolat a bérmodullal

CRM

Értékesítés, Vevői rendelések, Szállítói rendelések, Diszpozíciós listák, Ajánlatok/Szerződések, Automatikus riasztási funkciók

road

Kiküldetések

Útielszámolás készítés, Előre rögzíthető útvonalak, Cím alapján történő kalkulálás, Automatikus km számítás, Automatikus üzemanyag ár letöltés

  Azonnali üzenet küldése:

  Digitalkey Kft

  Integrált ügyviteli megoldások

  1154 Budapest, Dessewffy Arisztid utca 116.
  Tel: +36 30 982 90 11
  e-mail: attila.budai[kukac]digitalkey.hu

  Attila Budai

  Budai Attila

  ügyvezető, informatikus-mérnök

  Comments are closed.